Maatwerk verhoogt efficiëntie

Training & coaching

Maatwerk verhoogt efficiëntie

Training & coaching

by admin

Partner in trainingen en coaching

Het blijven ontwikkelen van medewerkers is een onmisbare schakel om wendbaar en succesvol te zijn. Veel organisaties vallen echter terug op standaard trainingen.

HRKracht ondersteunt bij het in kaart brengen van de benodigde vaardigheden of competenties van HR professionals en lijnmanagers voor een relevante bijdrage aan het succes van de organisatie. Op basis hiervan wordt specifieke coaching of training(en) voorgesteld die de klant verder helpen.

Duurzame inzetbaarheid

Wij ondersteunen bedrijven door de medewerkers en het management voor te bereiden op de snelle (technologische) veranderingen waarbij banen kunnen verdwijnen en anderen ontstaan. Wij tonen het toekomstperspectief en initiëren de noodzakelijke verandering door medewerkers regie te laten nemen over hun eigen duurzame inzetbaarheid en bedrijven wendbaar te maken richting de toekomst.

Wil je jouw mensen ook bewust maken van het belang van duurzame inzetbaarheid? Zodat de motivatie stijgt, mensen wendbaarder worden en blijvend ontwikkelen? Vraag dan naar de mogelijkheid van onze Duurzame inzetbaarheid Workshops.

Maatwerk

Bij HRKracht draait het vaak om maatwerk. Recente trajecten die zijn uitgevoerd:

  • Het begeleiden en coachen van een commercieel manager in de automotive om meer rendement uit de afdeling te halen waaraan hij leiding geeft.
  • Door middel van MyDrives en gerichte coaching een IT manager ondersteund bij een efficiëntere uitvoering van zijn (management) taken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze training- en coachingdiensten.

Contact

HRKracht - Training en Coaching

…ben time management na de sessies veel actiever gaan toepassen, evenals het meer delegeren en bewaken van de uitvoering van werkzaamheden. Naast de reguliere orderdoelstelling en de groeidoelstelling ben ik nu consequent oog blijven houden voor de margeontwikkeling en hier in blijven sturen…

Top