Voor HR professionals en (team)managers

HRKracht Ontwikkelprogramma

Voor HR professionals en (team)managers

HRKracht Ontwikkelprogramma

by admin

Het programma

Veel HR professionals en (team)managers hebben de behoefte om zich verder te ontwikkelen en op gezette tijden met vakgenoten diepgaand te sparren. Deze vakgenoten vind je niet altijd binnen de eigen organisatie. Ons ontwikkelprogramma is dan de juiste manier om kennis en ervaring te delen èn een netwerk op te bouwen.

Tijdens dit ontwikkelprogramma zorgt HRKracht voor een verscheidenheid aan professionals aan tafel. We creëren een setting waarin je in vertrouwen in de gelegenheid wordt gesteld om je op een specifiek onderwerp te laten ondersteunen, feedback te geven en te ontvangen. Geen saaie abstracte colleges maar een interactieve vorm van leren, gericht op relevante thema’s en concrete situaties.

Doelgroep:

Dit programma is bestemd voor alle professionals die opereren op het snijvlak van de organisatie en de mensen die er werkzaam zijn. Je bent werkzaam in een rol waarbij het draait om het beïnvloeden/leiden van de organisatie, zoals in een leidinggevende functie of binnen het specialisme van Human Resources (bijvoorbeeld als HR Business Partner). In jouw rol ervaar je regelmatig (politieke) invloed vanuit de organisatie en je herkent het mee- en tegenwerken bij processen. Je hebt behoefte aan versterking bij het omgaan met (organisatie)vraagstukken. Je bent op zoek naar het verdiepen van je kennis en vaardigheden en naar een mogelijkheid om buiten de eigen organisatie te sparren over concrete thema’s waarmee je in je eigen praktijk direct verder kunt.

Optimale ontwikkeling:

Je krijgt diepgaande kennis van de actualiteit en de belangrijkste onderwerpen op het gebied van HRM en verwante disciplines. Tijdens de bijeenkomsten ga je met de hulp van andere professionals en onder professionele begeleiding aan de slag met concrete praktijkcases. Hierbij wordt vooral ingegaan op verbetermogelijkheden en het oplossen van knelpunten. Dit kunnen zowel vakinhoudelijke als persoonlijke, organisatie- en culturele punten zijn. Hoe zorg je dat je impact maakt en creëer je draagvlak voor je standpunt? De kennis is direct toepasbaar in de praktijk en je wordt onderdeel van een netwerk van professionals op wie je ook buiten de bijeenkomsten kunt bouwen. Een echte investering in jezelf dus!

Ontwikkelprogramma Optimus Acorro

Tijd en plaats:

De bijeenkomsten vinden plaats per kwartaal op centrale locaties en duren maximaal 5 uur, waarbij we rekening trachten te houden met voorkeur voor tijden en locaties. Voor de inwendige mens wordt uiteraard ook gezorgd. De groepsgrootte is 10 deelnemers.

Investering:

Je bent overtuigd geraakt dat dit voor jou een goede manier is om jezelf te ontwikkelen? Voor één jaar kost dit EUR 975,- excl. BTW, inclusief materiaal.

Je aanmelden:

Aanmelding gaat heel eenvoudig via ons ontwikkelprogramma aanmeldformulier. Na de aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Heb je nog een vraag? Ook die kun je via het aanmeldingsformulier aan ons stellen. Uiteraard kun je ons ook bellen op 06-22 49 88 80. We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet!

Aanmelding

Top