Uw business partner in HRM

Over HRKracht

Uw business partner in HRM

Over HRKracht

by admin

HRKracht

HRKracht is opgericht door Leonard Polman en Mijke Vossen in hun ambitie om met hun HR kennis organisaties beter te laten presteren. Inmiddels is er een aantal frisse en ambitieuze consultants aangetrokken om opdrachtgevers nog beter te bedienen.

De focus van ons bedrijf ligt op het ondersteunen van organisaties met de juiste basis voor het HR beleid en deze wendbaar te maken richting de toekomst. Verder zorgen we ervoor dat de organisatie, en de mensen die er werkzaam zijn, wendbaar zijn en daarmee excellente en duurzame prestaties kunnen realiseren. Dit doen we door optimaal gebruik te maken van het aanwezige potentieel en door te luisteren naar wat de opdrachtgever nodig heeft.

Wij zorgen ervoor dat al uw HR-zaken goed geregeld zijn. Zodat uw HR beleid op maat is, u er meer inzicht in krijgt en zelf tijd en geld bespaart. Wij ondersteunen zowel grote als kleine organisaties. Van een goede arbeidsovereenkomst tot uw Arbo beleid. Van het  creëren van structuur in uw arbeidsvoorwaarden tot interim diensten op locatie. Wij bieden als uw partner een pallet aan praktische en strategische HR diensten aan, die u tijd, geld en kopzorgen bespaart.

HRKracht heeft jarenlange ervaring met thema’s als people management en Human Resources Management en ziet deze als een middel voor het behalen van succes en rendement. (Eigenaar/Directeur van een IT bedrijf in Rotterdam)

Onze misse, visie en waarden

Mijke Vossen

Mijke is na het behalen van haar Master in (International) Human Resources aan de universiteit van West Engeland haar professionele HR carrière gestart in de Fast Moving Consumer Goods branche. Zij heeft diverse HR functies bekleed bij Look-O-Look International, Perfetti van Melle en was eindverantwoordelijke voor HR Nederland bij Coca-Cola Enterprises.

Maak kennis met Mijke

Leonard Polman

Leonard studeerde Human Resources Management (Personeel & Arbeid) in Breda en specialiseerde zich in eerste instantie in de toepassingen van NLP. Na zijn opleiding startte hij in een HRM rol in de logistiek en later in techniek, bouw en ICT, van HRM adviseur tot en met Directeur HRM.

Maak kennis met Leonard

In het nieuws

Enkele artikelen en interviews

HR-en-Onderwijs

Artikel HR & onderwijs

Onze oplossingen

HRKracht - HR advies

Het human capital van een bedrijf speelt een cruciale rol in het behalen van de organisatiedoelstellingen. Optimus Acorro is een integrale HRM-dienstverlener die de klantvraag centraal heeft staan.

HRKracht - Training en Coaching

Ontwikkelen van de aanwezige human resources is een onmisbare schakel om succesvol te zijn. Maar op welke wijze dat effectief gebeurt, is niet altijd gemakkelijk om te bepalen.

In tijden van verandering spelen vele krachten in een bedrijf die in een “normale” situatie niet naar boven zouden komen. Bij herstructurering, reorganisaties of bij ingrijpende veranderingen is het goed om een interim manager van Optimus Acorro in uw organisatie te hebben.

 

Zoekt u een HRM specialist?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: 010 – 210 44 46
welkom@hr-kracht.nl

HRKracht B.V.
Bleiswijkseweg 55, kamer 2.08
2712 PB Zoetermeer

Kamer van koophandel nummer: 71716998
BTW nummer: NL858822325B01

Top