Performance. By People.

HRKracht

Performance. By People.

HRKracht

by admin

Missie, visie en waarden

Wij geloven dat een bedrijf alleen succesvol kan zijn als de individuele mensen binnen het bedrijf succesvol zijn, zowel privé als in het werk. Wij richten ons op toekomstige groei en succes van de organisatie door HR oplossingen in te zetten die het maximale potentieel uit de mens en het bedrijf halen. Samen met onze klanten doorbreken bij culturen die groei in de weg staan. Wij zijn de gids die op een creatieve en vernieuwende manier organisatievraagstukken oplost waarin mensen centraal staan. Voor elke HR uitdaging gaan wij pragmatisch, resultaatgericht en persoonlijk te werk

Waarden waarop wij willen worden beoordeeld zijn: Doortastend & Resultaatgericht, Creatief & Inspirerend, Persoonlijk & Meedenkend, Kennis & Lef.

 

De mensen achter HRKracht

HRKracht is opgericht door Leonard Polman en Mijke Vossen in hun ambitie om met hun HRM kennis organisaties beter te laten presteren. Samen hebben ze een breed netwerk van consultants, generalisten en specialisten, om zich heen verzameld die hen hierbij ondersteunen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

HRKracht is zich bewust van de impact op milieu en tracht actief  de “footprint” te verkleinen door middel van thuiswerken en gebruik van openbaar vervoer waar dit mogelijk is. Daarnaast worden consultants zo veel als mogelijk ingezet nabij de eigen woonplaats.

Top